×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Mai multe poze

Televizor Hotel Philips Signature 65HFL7011T

Vizualizare de ansamblu rapida

Televizoare hotel - Signature - Philips 65HFL7011T


Functii hoteliere:
- Sistem de operare Android
- Ambilight spectra pe 3 laturi si 3D
- Aplicatii hoteliere Smart
- SmartInfo - pagini grafice cu informatii
- SmartInstall si clonare setari USB
- Inclus sistem paytv MyChoice
- Mesaj de intampinare full grafic
- Posibilitate restrictionare acces la meniu
- Posibilitate restrictionare acces la tastele laterale
- Stabilire nivel maxim de volum al sunetului
- Stabilire canal de pornire


Detalii

Dornici să inovăm
dotat cu Android™ şi Ambilight

 • CMND & Create: îţi arată ce informaţii doreşti, când doreşti

  CMND & Create îţi permite să furnizezi ce informaţii doreşti, când doreşti. Modulul de administrare de conţinut al CMND permite crearea şi distribuirea cu uşurinţă de pagini web interactive ale mărcilor hoteliere. Adaptează-ţi televizorul în aşa fel încât să oferi vizitatorilor cele mai noi informaţii cu cele mai actuale soluţii de dezvoltare pentru hotelul tău, totul în timp real.

 • CMND & Control: întreţinere fără efort a televizoarelor

  Cu CMND & Control, poţi să-ţi configurezi şi să-ţi instalezi televizoarele dintr-o locaţie centrală, fără să fie nevoie să intri în camerele respective. Actualizează şi administrează toate afişajele cu efort minim, fără să fie nevoie să-ţi deranjezi vizitatorii.

 • Compatibilitate MyChoice pentru venituri repetate

  Compatibilitate MyChoice pentru venituri repetate

  MyChoice oferă un mod simplu şi ieftin de a le oferi oaspeţilor tăi canale TV premium. În acelaşi timp asigură un flux de venit suplimentar care îţi permite să recuperezi investiţia iniţială în televizor.

 • Miracast şi DirectShare pentru transfer de filme şi muzică pe televizor

  Miracast şi DirectShare pentru transfer de filme şi muzică pe televizor

  Televizoarele noastre le oferă oaspeţilor tăi libertatea de a se bucura de conţinut media pe un televizor mare cu conexiune fără cablu, care nu dă bătăi de cap. Oferind un sistem deschis, deservim atât utilizatorii care folosesc iOS, cât şi pe cei care folosesc Android şi încercăm în permanenţă să creştem gradul de compatibilitate. Sistemul nostru de transfer securizat asigură protecţie oaspeţilor tăi. Fotografii, filme, muzică - toate pot fi transferate şi vizionate pe televizoarele tale prin Miracast şi DirectShare!

 • Android: o experienţă de vizionare mai rapidă, mai bogată, mai plăcută

  Dispunând de Android pe televizorul din industria hotelieră, vei avea parte de o interfaţă mai rapidă, mai bogată şi mai simplu de utilizat. Aceasta este rampa ta de lansare spre o întreagă gamă de servicii dedicate industriei hoteliere, de aplicaţii şi multe altele. Meniul este simplu de utilizat şi are linkuri directe către aplicaţiile favorite.

 • 4K UltraHD: te aşteaptă o experienţă de vizionare captivantă

  Cu 4K UltraHD, ai parte de o experienţă de vizionare extrem de clară şi uluitoare. Cu un nivel de claritate extraordinar, culori vii şi de patru ori rezoluţia unui Full HD, este o fereastră către o nouă lume.

 • Ambilight: o experienţă de vizionare captivantă şi care atrage privirile

  Această tehnologie brevetată Philips face ecranul să pară mai mare şi experienţa de vizionare mai captivantă: proiectează o lumină ambientală delicată din jurul ecranului televizorului pe perete. Culoarea este reglată automat pentru a se potrivi cu imaginile de pe ecran. Graţie funcţiei de adaptare, culoarea luminii este perfectă, indiferent de culoarea peretelui. Personalizează-ţi experienţa Ambilight adaptând setările Ambilight conform preferinţelor de vizionare.

 • Controlul aplicaţiilor pentru a adăuga, a sorta şi a şterge aplicaţii cu un efort minim

  Controlul aplicaţiilor îţi permite să setezi ce aplicaţii doreşti pentru televizoarele tale. Dispunând de abilitatea de a adăuga, a şterge şi a sorta aplicaţii, precum şi de cea de a configura aplicaţii în anumite camere, beneficiezi de o experienţă cu adevărat personalizată pe care o poţi controla dintr-o locaţie centralizată, fără să fie nevoie să fii în camera respectivă. Pentru facilitarea utilizării şi pentru securitate, încarcă-ţi aplicaţia personalizată pe serverul nostru privat bazat pe cloud şi asigură-te că doar tu ai acces la aceasta.

 • Aplicaţii avansate cu numeroase servicii dedicate industriei hoteliere

  Aplicaţiile avansate constă dintr-o listă de aplicaţii care se extinde permanent. Cu puterea Android, aplicaţiile funcţionează mai uşor, mai rapid şi sunt mai avansate decât în trecut. Adaptate pentru industria hotelieră, informaţiile vizitatorilor sunt şterse în regim de siguranţă după folosire şi este împiedicat accesul la conţinutul ilegal, care poate fi dăunător pentru afacerea ta.

 • Sistem IPTV integrat pentru interactivitate optimă personalizată

  Diminuează costurile şi dezordinea. Cu noul nostru SmartTV poţi crea propriul sistem pentru hotel direct pe televizor. Atât canale interactive, video la cerere, meniuri şi informaţii interactive pentru hotel, cât şi sisteme online de comandare, toate sunt disponibile fără o cutie externă ataşată la televizor. Pe lângă transmiterea conţinutului prin cabluri coaxiale de televiziune, acum poţi utiliza şi reţeaua ta de Internet pentru a furniza canalele de televiziune sau VOD direct pe televizor. Reţeaua noastră parteneră se poate asigura că primeşti portalul personalizat pe care îl doreşti.

Mai multe informatii

Gama Signature
Diagonala 65 inch - 165 cm
Culoare Gri Inchis
Rezolutie Ultra HD - 4K - 3840 x 2160p
Luminozitate 400
Panel LED
Timp raspuns -
Unghiuri vizualizare 178/178
Conectica Audio Optic, Casti, CI+, Component YPbPr, Difuzor baie, Euroscart, HDMI, RF IEC-75, RJ45 - Ethernet, RJ48 - SerialXpress, USB, VGA
Porturi HDMI 4
Tunere Analog, DVB-C, DVB-T, DVB-T 2, IPTV
USB Mediaplayer Audio, Foto, Video
Ceas pe ecran Da
Compatibil accesoriu ceas extern Da
Conector difuzor baie Da
Iesire casti Da
Alimentare smartbox Da
Port comunicatie SI Da
Browser Da
Standard suport perete VESA 400x200
Consum (W/h) 126
Garantie 24 luni cu posibilitate extindere la 60 luni