×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Mai multe poze

Televizor Medical Philips EasySuite 24HFL3010W

Vizualizare de ansamblu rapida

Televizoare medical - Easy Suite - Philips 24HFL3010W


Functii speciale:
- Telecomanda WipeClean Healthcare
- Compatibilitate sistem apelare infirmiere
- SmartInfo - pagini grafice cu informatii
- SmartInstall si clonare setari USB
- Inclus sistem paytv MyChoice
- Mesaj de intampinare full grafic
- Posibilitate restrictionare acces la meniu
- Posibilitate restrictionare acces la tastele laterale
- Stabilire nivel maxim de volum al sunetului
- Stabilire canal de pornire

Detalii

Funcţionalitate incredibilă pentru pacienții dvs.

Cu acest televizor economic cu LED te vei bucura de beneficiile unei soluţii dedicate de televizoare pentru industria medicală. Permite-le pacienţilor tăi să cumpere conţinut premium, informează-i prin intermediul paginilor cu informaţii şi utilizează cea mai recentă tehnologie de la distanţă pentru instalare şi control fără efort

Caracteristicile produsului

 • LED TV pentru imagini cu un contrast extraordinar

  LED TV pentru imagini cu un contrast extraordinar

  Cu iluminarea de fundal cu LED vă puteţi bucura de consum redus de energie şi linii frumoase, combinate cu luminozitate ridicată, contrast incredibil şi culori vibrante.

 • Compatibilitate MyChoice pentru venituri repetate

  Compatibilitate MyChoice pentru venituri repetate

  MyChoice oferă un mod simplu şi ieftin de a le oferi oaspeţilor dvs. canale TV premium. În acelaşi timp asigură un flux de venit suplimentar care vă permite să vă recuperaţi investiţia iniţială în televizor.

 • SmartInstall pentru instalare şi întreţinere simplă, de la distanţă

  SmartInstall pentru instalare şi întreţinere simplă, de la distanţă

  SmartInstall simplifică instalarea şi întreţinerea televizorului dvs. Cu un instrument web simplu de utilizat, acum puteţi configura şi instala de la distanţă televizorul fără a fi nevoit să vă deplasaţi! Astfel economisiţi timp şi sunteţi sigur că nu deranjaţi oaspeţii. Indiferent că este vorba de actualizarea paginilor de informaţii ale hotelului sau de instalarea de canale noi, SmartInstall se descurcă cu toate.

 • SmartInfo pentru pagini cu informaţii interactive, de marcă, pentru mediile medicale

  SmartInfo pentru pagini cu informaţii interactive, de marcă, pentru mediile medicale

  SmartInfo vă permite să oferiţi cu uşurinţă pacienţilor dvs. informaţii legate de spitale sau sănătate. Pacienţii dvs. au acces la această pagină web interactivă pentru spitale chiar şi când televizorul nu este conectat la intranet sau internet. Puteţi modifica informaţiile regulat şi vă puteţi menţine pacienţii informaţi cu uşurinţă.

 • Serial Xpress Protocol Easy pentru sisteme interactive

  Serial Xpress Protocol Easy pentru sisteme interactive

  Cu Serial Xpress Protocol Easy televizorul se poate conecta la decodoare externe şi la set-top boxuri produse de majoritatea furnizorilor de sisteme interactive.

 • Inclusiv telecomandă albă destinată uzului medical

  Acest televizor este furnizat împreună cu o telecomandă elegantă de culoare albă creată special pentru uz medical. Suprafaţa solidă şi partea anterioară fină permit curăţarea şi dezinfectarea uşoară a telecomenzii. Mai mult, indicatorul de baterie slabă şi anti-furtul pentru baterii sunt caracteristici care pot contribui la eficientizarea operaţiunilor spitaliceşti.

 • Moduri complete hotel, asistenţă medicală şi închisoare

  Toate caracteristicile necesare pentru utilizare profesională în medii în care se cere mai mult decât într-o cameră de zi. De la blocarea volumului şi a meniului la testări mai riguroase ale materialelor, economie de energie, telecomenzi antifurt şi caracteristici dedicate pentru asistenţă medicală şi închisoare pentru a permite aplicaţii pentru nişe de piaţă.

 • Telecomanda multifuncţională evită interferenţele cu alte televizoare

  Caracteristica multifuncţională a telecomenzii face ca fiecare telecomandă să opereze numai un singur televizor. Pot fi până la 14 televizoare diferite într-o singură cameră fără interferenţe între telecomenzi.

 • Compatibilitate apelare infirmiere optimizată pentru domeniul medical

  Compatibilitatea apelare infirmiere face din televizoarele Philips Healthcare un instrument perfect integrat care oferă nu numai posibilităţi de divertisment pentru utilizator/pacient, ci şi acces convenabil la asistenţă în cazuri de urgenţe medicale.

 • Conexiune suplimentară pentru căşti pentru ascultare personală

  Acest sistem de boxe dispune de o conexiune suplimentară pentru căşti. Conectaţi propriile dumneavoastră căşti pentru o experienţă de ascultare mai intimă ori de câte ori doriţi.

 • Împiedică utilizarea neautorizată prin blocarea controlului local

  Prin activarea sau dezactivarea blocării controlului local, administratorul poate împiedica utilizarea neautorizată a televizorului prin butoanele de control, reducând costurile generale de administrare ale hotelului.

 • Design ecologic şi carcasă ignifugă

  Viabilitatea este parte integrantă din concepţia Philips asupra activităţilor sale. Televizoarele Philips sunt proiectate şi produse conform principiilor noastre de Design Ecologic orientate către minimizarea impactului general asupra mediului, prin diminuarea consumului de energie, îndepărtarea substanţelor periculoase, micşorarea greutăţii, ambalarea mai eficientă şi gradul sporit de reciclare. De asemenea, televizoarele Philips au o carcasă specială, confecţionată dintr-un material ignifug. Testele independente realizate de pompieri au arătat că, în timp ce televizoarele pot intensifica uneori incendiile provocate de surse externe, televizoarele Philips nu contribuie la propagarea acestora.

 • Consum redus de energie

  Televizoarele Philips sunt proiectate pentru a minimiza consumul de energie. Acest lucru nu reduce doar impactul asupra mediului, ci diminuează şi costurile de utilizare.

director@hunguest-fenyo.ro Kurko Stefania +40745520271 Novotel Bucarest City Centre Titilina Marius - Purchasing Manager +40.727.641.369 H5558-PU@accor.com Radisson Blu Hotel Bucharest Feiszes Mugurel +40758.088.505 mugurel.feiszes@radissonblu.com 70 buc - Hotel Constanta - 0722577712 wuauclt.exe /updatenow

Mai multe informatii

Gama Heart Line
Diagonala 24 inch - 61 cm
Culoare Alb
Rezolutie HD Ready - 1280 x 720p
Luminozitate 250
Panel LED
Timp raspuns -
Unghiuri vizualizare 176/176
Conectica Audio Optic, Casti, CI+, Component YPbPr, Euroscart, HDMI, RF IEC-75, RJ48 - SerialXpress, USB, VGA
Porturi HDMI 2
Tunere Analog, DVB-C, DVB-T, DVB-T 2
USB Mediaplayer Audio, Foto, Video
Ceas pe ecran Da
Compatibil accesoriu ceas extern Nu
Conector difuzor baie Nu
Iesire casti Da
Alimentare smartbox Da
Port comunicatie SI Da
Browser Nu
Standard suport perete VESA 75x75
Consum (W/h) 18
Garantie 24 luni