×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Mai multe poze

Televizor Medical Philips 19HFL4010W

Vizualizare de ansamblu rapida

Televizoare medical de noptiera - HeartLine - Philips 19HFL4010W


Functii speciale:
- Telecomanda WipeClean Healthcare
- Compatibilitate sistem apelare infirmiere
- SmartInfo - pagini grafice cu informatii
- SmartInstall si clonare setari USB
- Inclus sistem paytv MyChoice
- Mesaj de intampinare full grafic
- Posibilitate restrictionare acces la meniu
- Posibilitate restrictionare acces la tastele laterale
- Stabilire nivel maxim de volum al sunetului
- Stabilire canal de pornire

Detalii

Un televizor unic de noptieră

Acest televizor unic pentru spitale este soluţia perfectă pentru instalare aproape de patul pacientului. Conceput pentru a completa mediile medicale, evită deranjul altor pacienţi şi sporeşte confortul, creând o experienţă de vizionare intimă

Caracteristicile produsului

 • LED TV pentru imagini cu un contrast extraordinar

  LED TV pentru imagini cu un contrast extraordinar

  Cu iluminarea de fundal cu LED vă puteţi bucura de consum redus de energie şi linii frumoase, combinate cu luminozitate ridicată, contrast incredibil şi culori vibrante.

 • SmartInstall pentru instalare şi întreţinere simplă, de la distanţă

  SmartInstall pentru instalare şi întreţinere simplă, de la distanţă

  SmartInstall simplifică instalarea şi întreţinerea televizorului dvs. Cu un instrument web simplu de utilizat, acum puteţi configura şi instala de la distanţă televizorul fără a fi nevoit să vă deplasaţi! Astfel economisiţi timp şi sunteţi sigur că nu deranjaţi oaspeţii. Indiferent că este vorba de actualizarea paginilor de informaţii ale hotelului sau de instalarea de canale noi, SmartInstall se descurcă cu toate.

 • SmartInfo pentru pagini cu informaţii interactive, de marcă, pentru mediile medicale

  SmartInfo pentru pagini cu informaţii interactive, de marcă, pentru mediile medicale

  SmartInfo vă permite să oferiţi cu uşurinţă pacienţilor dvs. informaţii legate de spitale sau sănătate. Pacienţii dvs. au acces la această pagină web interactivă pentru spitale chiar şi când televizorul nu este conectat la intranet sau internet. Puteţi modifica informaţiile regulat şi vă puteţi menţine pacienţii informaţi cu uşurinţă.

 • Compatibilitate MyChoice pentru venituri repetate

  Compatibilitate MyChoice pentru venituri repetate

  MyChoice oferă un mod simplu şi ieftin de a le oferi oaspeţilor dvs. canale TV premium. În acelaşi timp asigură un flux de venit suplimentar care vă permite să vă recuperaţi investiţia iniţială în televizor.

 • Aspect alb pentru mediul medical

  Design alb cu colţuri rotunjite pentru un aspect mai prietenos în mediile medicale.

 • Taste tactile frontale, iluminate, cu detecţie de proximitate

  Televizorul inovator de noptieră este prevăzut cu un panou tactil inteligent de comandă, situat la baza televizorului, pentru o experienţă de utilizare personalizată. Tastele de comandă iluminate oferă navigare uşoară chiar şi pe întuneric. Suprafaţa plată, ce poate fi curăţată şi funcţia de blocare a tastelor le fac uşor de curăţat.

 • Alimentarea electrică omologată medical asigură siguranţă prin emisiile reduse

  Măsurile de siguranţă elementare, performanţa esenţială şi fiabilitatea sunt cerinţe vitale într-un mediu clinic profesional. Spre deosebire de televizoarele standard, Philips HeartLine lucrează cu surse de alimentare electrică speciale, omologate medical, pentru a satisface aceste cerinţe. În plus, acestea sunt conforme cu standardul EN/IEC 60601-1 care asigură măsuri elementare de siguranţă şi performanţă esenţială. De asemenea, sunt conforme şi cu standardul colateral EN/IEC 60601-1-2 pentru testare şi compatibilitate electromagnetică cu omologare medicală. În multe state, spitale şi clinici, conformitatea cu aceste standarde reprezintă o cerinţă.

 • Conexiune pentru căşti izolată prin galvanizare

  Conexiunea pentru căşti este izolată prin galvanizare pentru a asigura cea mai sigură conexiune posibilă între casca pacientului şi televizorul Philips HeartLine. Izolarea galvanică este necesară pentru a asigura o separare sigură a conectorului căştilor de mediul electric de lângă patul pacientului.

 • Carcasa antimicrobiană inhibă în mod activ dezvoltarea bacteriilor

  Microbii au devenit o problemă din ce în ce mai mare în spitale şi medii clinice în întreaga lume şi pot provoca infecţii care pun viaţa în pericol. Televizoarele Philips HeartLine se ocupă de această provocare utilizând în materialul carcasei aditivi antimicrobieni, în conformitate cu JIS Z2801, făcându-l parte integrantă a carcasei afişajului. Siguranţa dvs., precum şi a pacienţilor dvs. este acum asigurată de acest scut protector, care împiedică răspândirea celor mai întâlnite microorganisme, precum „Staphylococcus aureus (Gastroenterită)”, „Escherichia coli (E Coli)” şi „Klebsiella (Pneumonie)”.

 • Aplicaţii SmartTV cu multiple servicii dedicate pentru industria hotelieră

  Aplicaţiile Philips Smart TV conţin o varietate de aplicaţii aflată în continuă creştere, de la YouTube până la aplicaţiile pentru reţelele de socializare şi multe altele. Versiunea dedicată este concepută pentru industria hotelieră şi are mai multe beneficii incluse, cum ar fi asigurarea ştergerii complete a informaţiilor oaspeţilor după utilizare şi evitarea implicării afacerii dvs. în probleme de conţinut ilegal. Cu politica noastră de distribuie a profitului aveţi ocazia de a primi înapoi costul lăţimii de bandă utilizate de oaspeţii dvs.

 • Serial Xpress Protocol pentru sisteme interactive

  Televizorul poate fi conectat la decodoare şi set-top boxuri produse de majoritatea furnizorilor de sisteme interactive, prin Serial Xpress Protocol (SXP).

 • Afişaj pentru ceas pe ecran pentru confortul optim al oaspeţilor

  Cu noul nostru afişaj pentru ceas pe ecran, oaspeţii pot accesa cu uşurinţă ora curentă. Cu o singură apăsare de buton, ceasul este afişat pe ecranul televizorului, combinând vizibilitatea îmbunătăţită şi consumul scăzut de energie.

 • Consum redus de energie

  Televizoarele Philips sunt proiectate pentru a minimiza consumul de energie. Acest lucru nu reduce doar impactul asupra mediului, ci diminuează şi costurile de utilizare.

Mai multe informatii

Gama Heart Line
Diagonala 19 inch - 48 cm
Culoare Alb
Rezolutie HD Ready - 1280 x 720p
Luminozitate 200
Panel LED
Timp raspuns -
Unghiuri vizualizare 170/160
Conectica Casti, Difuzor baie, HDMI, RF IEC-75, RJ45 - Ethernet, RJ48 - SerialXpress, USB
Porturi HDMI 2
Tunere Analog, DVB-C, DVB-T, DVB-T 2, IPTV
USB Mediaplayer Audio, Foto, Video
Ceas pe ecran Da
Compatibil accesoriu ceas extern Nu
Conector difuzor baie Nu
Iesire casti Da
Alimentare smartbox Da
Port comunicatie SI Da
Browser Nu
Standard suport perete VESA 100x100
Consum (W/h) 25
Garantie 24 luni