×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Mai multe poze

Televizor Hotel Philips MediaSuite 48HFL5010T

Vizualizare de ansamblu rapida

Televizoare hotel - Media Suite - Philips 48HFL5010T


Functii hoteliere:
- SmartInfo - pagini grafice cu informatii
- SmartInstall si clonare setari USB
- Miracast si Direct Share
- Capabilitati native IPTV
- SmartTv cu WiFi integrat
- Inclus sistem paytv MyChoice
- Mesaj de intampinare full grafic
- Posibilitate restrictionare acces la meniu
- Posibilitate restrictionare acces la tastele laterale
- Stabilire nivel maxim de volum al sunetului
- Stabilire canal de pornire

Detalii

Conectaţi şi controlaţi

Cu acest televizor economic destinat industriei hoteliere, te vei bucura de toate avantajele conectivităţii de ultimă generaţie şi ale paginilor cu informaţii interactive ale hotelurilor, asigurându-te în acelaşi timp că prin instalarea şi administrarea de la distanţă beneficiezi cel mai scăzut cost de exploatare.

Caracteristicile produsului

 • SmartInstall pentru instalare şi întreţinere simplă, de la distanţă

  SmartInstall pentru instalare şi întreţinere simplă, de la distanţă

  SmartInstall simplifică instalarea şi întreţinerea televizorului dvs. Cu un instrument web simplu de utilizat, acum puteţi configura şi instala de la distanţă televizorul fără a fi nevoit să vă deplasaţi! Astfel economisiţi timp şi sunteţi sigur că nu deranjaţi oaspeţii. Indiferent că este vorba de actualizarea paginilor de informaţii ale hotelului sau de instalarea de canale noi, SmartInstall se descurcă cu toate.

 • SmartInfo pentru pagini cu informaţii interactive de marcă pentru hoteluri

  SmartInfo pentru pagini cu informaţii interactive de marcă pentru hoteluri

  SmartInfo vă permite să furnizați clienţilor dvs. informaţii despre oraş sau despre hotel. Oaspeţii dvs. au acces la această pagină web interactivă a hotelului chiar şi atunci când televizorul nu este conectat la internet sau la intranet. Puteţi schimba informaţiile regulat şi simplu pentru a-i ţine la curent cu ultimele noutăţi din hotel.

 • Miracast şi DirectShare pentru transfer de filme şi muzică pe televizor

  Miracast şi DirectShare pentru transfer de filme şi muzică pe televizor

  Televizoarele noastre le oferă oaspeţilor dvs. libertatea de a se bucura de conţinut media pe un televizor mare cu conexiune fără cablu, care nu dă bătăi de cap. Oferind de un sistem deschis, deservim atât utilizatorii care folosesc iOS, cât şi pe cei care folosesc Android şi încercăm în permanenţă să creştem gradul de compatibilitate. Sistemul nostru de transfer securizat asigură protecţie oaspeţilor dvs. Fotografii, filme, muzică - toate pot fi transferate şi vizionate pe televizoarele dvs. prin Miracast şi DirectShare!

 • Compatibilitate MyChoice pentru venituri repetate

  Compatibilitate MyChoice pentru venituri repetate

  MyChoice oferă un mod simplu şi ieftin de a le oferi oaspeţilor dvs. canale TV premium. În acelaşi timp asigură un flux de venit suplimentar care vă permite să vă recuperaţi investiţia iniţială în televizor.

 • LED TV Full HD—imagini LED excepţionale cu un contrast incredibil

  Calitatea imaginii contează. Televizoarele HD obişnuite oferă calitate, dar dvs. vă doriţi mai mult. Imaginaţi-vă detaliile clare îmbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil şi culori reale care compun o imagine reală.

 • Aplicaţii SmartTV cu multiple servicii dedicate pentru industria hotelieră

  Aplicaţiile Philips Smart TV conţin o varietate de aplicaţii aflată în continuă creştere, de la YouTube până la aplicaţiile pentru reţelele de socializare şi multe altele. Versiunea dedicată este concepută pentru industria hotelieră şi are mai multe beneficii incluse, cum ar fi asigurarea ştergerii complete a informaţiilor oaspeţilor după utilizare şi evitarea implicării afacerii dvs. în probleme de conţinut ilegal. Cu politica noastră de distribuie a profitului aveţi ocazia de a primi înapoi costul lăţimii de bandă utilizate de oaspeţii dvs.

 • Controlul aplicaţiilor pentru a adăuga, sorta şi şterge aplicaţii cu un efort minim

  Controlul aplicaţiilor vă permite să le oferiţi oaspeţilor aplicaţiile TV pe care le visează. Puteţi adăuga, şterge şi sorta toate aplicaţiile aşa cum doriţi. Mai mult, puteţi duplica aceste setări pe oricare alt televizor fără a fi nevoie să configuraţi şi televizorul! Puteţi realiza şi diferite profiluri şi modificări din mers. Doriţi să furnizaţi apartamentelor dvs. aplicaţii video cu lăţime de bandă mare şi celorlalte camere aplicaţii cu lăţime de bandă mică? Nicio problemă. Controlul aplicaţiilor vă permite dvs. şi oaspeţilor dvs. să aveţi o experienţă fără probleme.

 • Sistem IPTV integrat pentru interactivitate optimă personalizată

  Diminuează costurile și dezordinea. Cu noul nostru SmartTV puteţi crea propriul sistem pentru hotel direct pe televizor. Canale interactive, video la cerere, meniuri şi informaţii interactive pentru hotel, cât şi sisteme online de comandare, toate sunt disponibile fără o cutie externă ataşată la televizor. Pe lângă transmiterea conţinutului prin cabluri coaxiale de televiziune, acum puteţi utiliza şi reţeaua dvs. de Internet pentru a furniza canalele de televiziune sau VOD direct pe televizor. Reţeaua noastră parteneră se poate asigura că primiţi portalul personalizat pe care îl doriţi.

 • Wi-Fi integrat pentru a utiliza Smart TV wireless

  Cu Wi-Fi integrat în Philips Smart TV, puteţi accesa wireless o varietate bogată de conţinuturi.

 • Serial Xpress Protocol pentru sisteme interactive

  Televizorul poate fi conectat la decodoare şi set-top boxuri produse de majoritatea furnizorilor de sisteme interactive, prin Serial Xpress Protocol (SXP).

 • Afişaj pentru ceas pe ecran pentru confortul optim al oaspeţilor

  Cu noul nostru afişaj pentru ceas pe ecran, oaspeţii pot accesa cu uşurinţă ora curentă. Cu o singură apăsare de buton, ceasul este afişat pe ecranul televizorului, combinând vizibilitatea îmbunătăţită şi consumul scăzut de energie.

 • Consum redus de energie

  Televizoarele Philips sunt proiectate pentru a minimiza consumul de energie. Acest lucru nu reduce doar impactul asupra mediului, ci diminuează şi costurile de utilizare.

Mai multe informatii

Gama Media Suite
Diagonala 48 inch - 122 cm
Culoare Negru
Rezolutie Full HD - 1920 x 1080p
Luminozitate 350
Panel LED
Timp raspuns -
Unghiuri vizualizare 178/178
Conectica Audio Optic, Casti, CI+, Component YPbPr, Difuzor baie, Euroscart, HDMI, RF IEC-75, RJ45 - Ethernet, RJ48 - SerialXpress, USB, VGA
Porturi HDMI 2
Tunere Analog, DVB-C, DVB-T, DVB-T 2, IPTV
USB Mediaplayer Audio, Foto, Video
Ceas pe ecran Da
Compatibil accesoriu ceas extern Nu
Conector difuzor baie Da
Iesire casti Da
Alimentare smartbox Da
Port comunicatie SI Da
Browser Da
Standard suport perete VESA 200x200
Consum (W/h) 42
Garantie 24 luni